Контакт

За контакт Ве молиме пополнете ја формата.
По праќањето на вашиот маил, љубезно ќе ве контактираат од нашиот центар за грижа на потрошувачи.

Име: *

E-mail: *

Телефон: *

Коментар: *

МЕРКУР

адреса: Маршал Тито 42 (Широк Сокак)

7000 Битола, Македонија

тел: +389 47 234 003

емаил:merkur@merkur.com.mk