Longlasting Hydra Lipstick

Количина:

Бренд: Radiant

кармин

Цена: 590.00 ден.

Достапни бои:

03 Apple
04 Terra
07 Red
19 Bare rose
20 Glam Pink
25 Pure Red
29 Pink Salmon
37
38
40
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51

Кармини со долготраен мат ефект.

Збогатени со путер од диво манго

за дополнителна хидратација на усните 

Close
Close