Longstay Lip Shaper

Количина:

Бренд: Seventeen

молив за усни

Цена: 220.00 ден.

Достапни бои:

01 Winter Rose
04 Rose Petal
05 Cedar
09 Cocoa Brown
14 Plum Rose
17 Toffee
19 Ginger
21 Buff
22 Rose Bud
23 Berry
24 Saphire Frost
30 Peach
31 Red
32 Fuchsia

Специјално дизајнирана формула за лесно нанесување.

Не предизвикуваа иритации.

Широк спектар на бои и долготраен ефект 

Close
Close